Tenkte siden jeg bor 20 meter unna Rimi Traneberg her på Gjøvik, hvorfor ikke prøve deres nye Rimi+ app.

Skjermbilder av Rimi+ app på Galaxy tab:
[nggallery id=14]

Det første du må gjøre er å lage en såkalt Rimi+ konto, slik at du kan lage handlelister på nett og synkronisere disse med Appen. Når dette er gjort begynner du å lage handlelister, ved enten å finne fram i riktig meny/kategori til venstre (veldig rotete synes jeg) eller ved å søke frem riktig produkt med søkebaren. Slik det endte for meg, var at jeg brukte mer og lenger tid på å finne ut av hva jeg skulle handle her hjemme, enn det hadde tatt å gått rundt og surret i butikken. En annen ting er at det er litt mye å drasse med seg Galaxy Tab’en og ha i hånda mens man handler. Hver gang den settes i «lock» må man jo taste sikkerhetskode, noe som også tar tid.

Ellers vil jeg si at interfacet var godt laget, men kanskje litt tregt. Vil også fungerer bedre på mindre enheter, som f.eks vanlige smart-telefoner. Sync mot Rimi+ på nett og App er et godt konsept.