I år har jeg igjen tatt meg turen innom et av verdens største datapartyer eller LAN, nemlig The Gathering (heretter TG) 11. I år hadde faktisk TG 20 års-jubileum, så de vet hva de driver med. For min del er det tredje året jeg deltar og synes det er ganske spennende og delta hver gang.

I år har jeg  tatt det ganske rolig og fått meg endel søvn, noe som mange andre ikke har fått under oppholdet. Har også for første gang vært med på en compo som omhandlet å gjøre en HTML kode så liten som mulig. Jeg var dessverre langt unna da vinneren (utrolig nok) klarte å få koden sin til 361 byte hvor min da var på 2622 byte! Utrolig! Du kan lese om konkurransen her:  http://www.gathering.org/tg11/no/creative/competitions/small-html/ og resultatlisten for alle konkurransene finner du her: ftp://ftp.gathering.org/TG/2011/CreativeCompos/results.txt

I år ble jeg også med på et alternativt tilbud som TG også tilbyr hvert år det arrangeres, nemlig å ta seg en tur til badelandet/svømmehallen på Hamar.

Det har blitt endel spilling og inntak av mye usunn mat, men det er allikevel verdt det med tanke på kulturopplevelsen man får av å delta på TG. Under kan du og se noen bilder som er tatt under oppholdet. (Foto: Thore Skrefsrud og Undertegnede)

[nggallery id=13]